fredag 31. oktober 2014

No more fat with goodbye fat? 

Goodbye fat er et produkt som er utviklet for mennesker som sliter med vekt problemer og vil finne den letteste og minst krevende slanke kuren som er, (det er ihvertfall det de påstår). I følge dem selv "inneholder Goodbye fat fettsyrer som bryter ned fettceller". Goodbye fat er i tillegg kun laget av naturlige produkter, så klart...

Produktet inneholder Capsicum annum, som vi i Norge kaller chillipepper. Capsicum annum brukes ofte i slanke produkter siden den forbrenner næringstoffer i kroppen. Grunnen til at de ikke kaller det Capsicum annum er nok fordi de vil virke mer avanserte for kundene. De hadde nok ikke solgt like mange eksemplarer om det sto at det var chillipepper som fikk deg til å øke kroppens forbrenningevne. 

I følge http://www.prgmea.com/14/2011/09/virkningene-av-polyfenoler.html gir ikke polyfenoler et overskudd av energi, men den har andre positive virkningner på kroppen blant annent økt munnhygene. Denne siden er kanskje ikke den mest pålitelige siden å stole på, men jeg syntes den virker ok. I følge WIKIPEDIA så føler du deg utmattet om du slutter å drikke koffein. Om koffein er energi tviler jeg på, men det er ofte mye koffein i energidrikker. Jeg kan forestille meg at det gir deg følelsen av at du har mye energi i kroppen, men at du trenger mye, ofte for å føle det. Og at du føler deg slapp litt etter virkningen slutter. 

Selv om Goodbye fat påstår at de har de sterkeste antikoksidantene som kommer fra naturen, er jeg ikke sikker på om det er noe som heter "sterke antikosidanter". Det kommer kanskje an på mengden antioksidanter som er i produktet, men jeg fant ingenting om "sterke antiksidanter" på hverken WIKIEPDIA eller GOOGLE. Dette er mest sannsynlig et PR-stunt for å selge så mange eksemplarer som mulig. 

KILDER: 
  • http://www.prgmea.com/14/2011/09/virkningene-av-polyfenoler.html
  • http://no.wikipedia.org/wiki/Antioksidant
  • http://helsedirektoratet.no/folkehelse/ernering/energi-og-neringsstoff/antioksidanter/Sider/default.aspx

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar